perjantai 1. joulukuuta 2017

DIFFERENCES BETWEEN JAPAN AND FINLAND

Olen viettänyt nyt hieman yli kolme kuukautta Japanissa, ja tämän kolmen kuukauden aikana olen huomannut monia eroavaisuuksia Japanin ja Suomen välillä, jotka haluan jakaa tänne blogin puolelle, joka on viimeaikoina jäänyt vähän hiljaiseksi. Pahoitteluni siitä. 

Tämä kolme kuukautta on mennyt ihan liian nopeasti, tuntuu aivan, että aika vain hupenee silmieni edessä ja kohta olenkin jo lentokoneessa takaisin Suomeen. Mutta onneksi en kuitenkaan aivan vielä, kun vielä aikaa on yli puoli vuotta jälellä. 

Eroavaisuuksia Japanin ja Suomen välillä

Kouluissa on koulupuvut

Autoa ajetaan vasemmalla puolella kaistaa

Talot ovat talvisin kylmiä, koska ei ole lämmitystä

Junat ovat aina ajoissa

Suurin osa Japanilaisista ei omista uunia

Suurinosa ihmisistä Japanissa ei halua kansainvälistyä eikä tämän vuoksi tykkää ulkomaalaisista

Japani on joissain määrin hyvin vanhanaikainen

Nämä asiat tulivat minulla ensimmäisenä mieleen, mutta nyt vain en keksi enempää. Lisään eroavaisuuksia tänne lisää, kunhan keksin lisää. 

Mutta haluan kaikkien tietävän, että Japani eroaa Suomesta monella tavalla, hyvillä ja huonoilla tavoilla. Sitä on mahdotonta selittää, koska se pitää kokea itse, jotta voisi edes yrittää ymmärtää.

Yritän tehdä pian uuden postauksen siitä, mitä olen viimeaikoina puuhaillut, mutta pahoittelen jos menee aikaa, koska vaihdan huomenna host perhettä, joten en viitsi heti olla paljon koneella, mutta yritän kuitenkin seuraavan kuukauden sisään jotain kirjoitella.



Terveisin,

Eerika










1 kommentti:

  1. Hei, tää oli kiva! Olinkin jo vähä odotellut tämän tyyppistä postausta :)

    VastaaPoista